Онлайн-курс англійської мови для студентів, викладачів, аспірантів та співробітників

Last Updated: Monday, 28 November 2016 12:00

Міністерство освіти і науки України та Соціальний проект «Lingva.Skills» пропонують освітянам, студентам та науковцям пройти безкоштовні курси англійської мови за інноваційною технологією http://mon.gov.ua

Володимир Ковтунець: «Залучення українських викладачів, науковців та студентів до вивчення англійської мови дозволить запустити процес змін не тільки в освіті».

Український державний університет залізничного транспорту успішно зареєстрований в проекті Lingva Skills. Усі подані заявки внесено до бази даних.

Перед початком занять рекомендуємо на сайті lingva.ua Розділ "Як навчатися" крок № 4 (вкладено вебінар). Даний вебінар записано методологом та розробником методики, переглянувши його ви отримаєте інструкцію по проходженню навчання.

Увійти до свого кабінету кожному користувачу УкрДУЗТ можна через свою електронну пошту, вказану при реєстрації.

З усіх питань щодо нової реєстрації та навчання на платформі «Lingva.Skills» звертатися до відділу міжнародних зв’язків: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., тел. +38 057 730 19 68 або до координаторів на факультетах.