Делегація Українського державного університету залізничного транспорту в Познанському політехнічному університеті.

Last Updated: Tuesday, 23 October 2018 10:26

На початку жовтня 2018 р. делегація Українського державного університету залізничного транспорту на чолі з ректором Панченком С. В. з робочим візитом відвідала Познанський політехнічний університет (Польща). Зустріч проходила в рамках угоди про співробітництво, підписаної між партнерськими університетами минулого року.

Познанський політехнічний університет є одним з кращих технічних закладів вищої освіти Польщі, на 10 факультетах якого навчається понад 20 тис. студентів.

Під час візиту обговорювалися питання співпраці між вищими навчальними закладами, умови реалізації програми «Два дипломи» та особливості підготовки робочим професіям студентів Познанського університету у нашому університете. Делегація УкрДУЗТ відвідала сучасні лабораторії Познанської політехніки, зустрічалися з викладачами та студентами, приняла участь інаугурації Нового навчального року в Познанській політехніці, присвяченого початку святкування 100-річчя Вищої технічної освіти в Познані.

У результаті візиту університет отримав запрошення на участь двох представників Українського державного університету залізничного транспорту у листопаді поточного року разом з представниками Познанської політехніки пройти стажування у Берлінському технічному університеті (Німеччина)