Партнер УкрДУЗТ ТОВ «5PL» висловило подяку за сприяння плідній співпраці та пропонує безкоштовне навчання з логістики

Last Updated: Wednesday, 24 October 2018 06:40

Асоціація Український логістичний альянс (УЛА) та компанія «5PL» висловлюють свою повагу до ректора УкрДУЗТ проф. Панченка С. В. з нагоди завершення фінального етапу всеукраїнського студентського логістичного турніру «Business оп the move. Logistic gamers and professionals».

Заступник директора з просування та розвитку проектів компанії «5PL» А. О. Блиндарук:
«Висловлюємо Вам щиру подяку за участь Ваших студентів у турнірі! Загалом, зa результатами конкурсу, студенти вищих навчальних закладів отримали 73 подарункових сертифіката на участь у навчальних заходах компанії «5PL», що без сумніву стане додатковим плюсом до резюме майбутніх фахівців.

Особливу подяку висловлюємо кафедрі «Транспортні системи та логістика», завідуючому кафедри Ломотьку Денису Вікторовичу, доценту Примаченко Ганні Олександрівні та професору Альошинському Євгену Семеновичу зa особисту участь і сприяння організації турніру на високому рівні».

За неодноразову участь у спільних проектах нашому університету надається безкоштовний доступ до презентаційний модулів «Основи логістики» та «Експедирування вантажів» програми FIATA «Міжнародний транспорт і логістика» Кожен модуль містить інтерактивні матеріали та підсумкове тестування. Для того аби розпочати навчання зa даними модулями Вам необхідно:

  1. Перейти на сайт Бізнес академії логістики «5PL» за посиланням https://lоgist.academy
  2. У розділі «Курси та тренінги» обрати курс «Диплом FIATA. Міжнародний транспорт та логістика».
  3. Ввести код доступу у нижньому блоці посадкової сторінки. Код доступу можна дізнатися на кафедрі транспортних систем та логістики.

Після заповнення реєстраційної форми, адміністратором компанії «5PL» буде створена Ваша особиста сторінка у системі дистанційного навчання, де вам буде наданий доступ до матеріалів. Після успішного завершення навчання зa даними модулями, за бажанням слухача, видається електронний сертифікат Бізнес академії логістики «5PL».

Презентаційні модулі є складовими модулями програми FIATA «Міжнародний транспорт і логістика», тому Ви зможете продовжити навчання по данному курсу y будь-який зручний для Bac час.