Зустріч першокурсників університету з представниками Харківської патрульної поліції та Головного територіального управління юстиції в Харківській області

Last Updated: Friday, 16 November 2018 14:03

В Українському державному університеті залізничного транспорту 14 листопада 2018 року відбулась зустріч студентів першого курсу університету з представниками Харківської патрульної поліції та Головного територіального управління юстиції в Харківській області з питань профілактики правопорушень, підвищення юридичної грамотності першокурсників та формування нової правової культури в суспільстві.

В зустрічі приймали участь:

Старший лейтенант Ведмедеря Є.В. розповів присутнім про найбільш поширені випадки правопорушень, пояснив, які права мають громадяни в ході спілкування з представниками поліції, дав поради, як уникати кримінальних ситуацій.

Представники Головного територіального управління юстиції у Харківській області продовжили знайомити студентів університету із загальнонаціональним правопросвітницьким проектом «Я МАЮ ПРАВО!», який реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів. Метою проекту є підвищення юридичної грамотності українців та формування нової правової культури в суспільстві.

Зустріч визвала неабиякий інтерес у присутніх, та показала високий рівень правової підготовки студентів університету.