Вітаємо завідувача лабораторії кафедри «Обчислювальна техніка та системи управління» Костянтина Ісаєнка з перемогою у конкурсі журналістських робіт «Історії успіху громад», який проходив під патронатом голови Харківської обласної ради

Останнє оновлення: Понеділок, 10 червня 2019, 09:30

07 червня 2019 року з нагоди Дня журналіста голова Харківської обласної ради Сергій Чернов нагородив працівників ЗМІ, які у своїх друкованих, онлайн, відео та радіороботах розповіли найкращі історії успіху громад. За його словами Харківська обласна рада була перша в Україні, запровадивши конкурс журналістських робіт «Історії успіху громад», використовуючи методику Ради Європи. У ході урочистостей голова Харківської обласної ради вручив нагороди та дипломи переможцям у п’яти номінаціях ЗМІ: „Краща публікація у друкованому ЗМІ”, „Краща онлайн-публікація”, „Кращий радіоматеріал”, „Кращий відеоматеріал”, „Краща публікація у шкільному ЗМІ”.

У номінації „Кращий радіоматеріал” переміг керівник студентської музично-розважальної радіостанції Українського державного університету залізничного транспорту завідувач лабораторії кафедри «Обчислювальна техніка та системи управління» Ісаєнко К.О.

1    2 3

                            1     2