Майстер-клас «Пожежна безпека»

Останнє оновлення: Понеділок, 04 червня 2018, 06:52
FB IMG 1526559730294

В межах роботи міжнародної науково-технічної конференції «ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНФРАСТРУКТУРА ТРАНСПОРТУ» на засіданні секції «Проблеми безпеки на транспорті, в промисловості та інфраструктурі»15 травня 2018 року Яцек Шчепаник (Jacek Szczepanik), віце-президент фірми «DENIOS», Польща, провів майстер-клас «Пожежна безпека».

У ході презентації розглядалися теоретичні основи пожежо- та вибухонебезпеки, практичні методи та засоби пожежо- й вибухозахисту. Майстер-клас відвідали учасники конференції – представники Українського державного університету залізничного транспорту та інших організацій учасниць конференції. В процесі показу, відвідувачам були представлені видовищні й яскраві експериментальні демонстрації процесів вибуху суміші пропану з киснем, інтенсифікації горіння в кисневому середовищі, спалаху парів бензину у замкненому середовищі, вибуху пилу та інше.

На секції заслухано та обговорено 43 доповіді науковців з 18 закладів вищої освіти України, Німеччини, Польщі та 4 підприємств транспортної галузі.