Громадські обговорення

Останнє оновлення: Вівторок, 08 жовтня 2019, 12:32

 

24 вересня 2019 року на засіданні науково-технічної комісії вченої ради Українського державного університету залізничного транспорту відбулося громадське обговорення роботи «Створення та впровадження в Україні сучасного моторвагонного складу залізниць для здійснення швидкісних перевезень пасажирів» (авторський колектив: Крамаренко М.В., Лутонін С.В., Гречкін О.А., Локтіонов Д.В., Костриця С.А., Шиш В.О., Сафронов О.М., Бушуєв В.В.), представленої на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки у 2019 році.

В обговоренні прийняли активну участь науковці університету та запрошені фахівці в галузі проектування та експлуатації рухомого складу залізниць. Учасниками був відмічений високий науковий і технічний рівень роботи. В обговоренні неодноразово підкреслювалося, що робота відповідає сучасному світовому рівню науково-технічного прогресу, а впровадження її результатів на залізничному транспорті України дозволяє вирішувати цілий комплекс технічних, соціально-економічних та екологічних питань.

Одноголосним рішенням науково-технічної комісії представлена робота визнана такою, що відповідає вимогам, які висуваються до робіт, що подаються для отримання Державної премії України в галузі науки і техніки.

З матеріалами роботи і з протоколом засідання науково-технічної комісії вченої ради університету можна ознайомитися тут

Рішення науково-технічної комісії затверджено вченою радою університету на засіданні 26.09.2019 року, протокол №6