Future of Ukraine 2020

Останнє оновлення: Четвер, 28 листопада 2019, 12:21

Асоціація ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Благодійна організація «Благодійний Фонд імені Святого Володимира» з листопада 2019р. по червень 2020р. проводять Третій Всеукраїнський фестиваль інженерних талантів «Future of Ukraine 2020» за участю компаній «Прогрестех-Україна» та «Боінг Україна».

Метою Фестивалю є сприяння розвитку інженерної освіти, популяризації інженерної професії, пошуку, заохочення та підтримки творчої, талановитої молоді, яка планує пов’язати своє майбутнє зі створенням новітньої техніки.

Учасниками Фестивалю можуть стати студенти закладів вищої освіти України, що здобувають освіту за ступенями бакалавра або магістра за інженерними або природничими спеціальностями, незалежно від форми власності і підпорядкування. Від Учасників очікуються здібності до винахідництва, оригінального мислення, вирішення комплексних, нестандартних задач та вільне володіння англійською мовою.

Переможці Фестивалю отримають приз у вигляді оплачуваної поїздки на виробничі підприємства компанії «Боінг» у м. Сієтл, США.

З детальною інформацією про фестиваль можна ознайомитися на сайті Асоціації ВТНЗ України: www.ar-tech-uni.org.ua