Проведено фінансовий квест «Битва олігархів» кафедрою управління державними і корпоративними фінансами

Останнє оновлення: Понеділок, 26 листопада 2018, 17:55

Kафедрою управління державними і корпоративними фінансами Українського державного університету залізничного транспорту було проведено фінансовий квест для студентів коледжів та технікумів. У квесті прийняли участь 47 студентів з Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього коледжу, Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу, Харківського державного автотранспортного коледжу, Харківського державного автомобільно-машинобудівного коледжу, Харківського радіотехнічного технікуму, Харківського коледжу текстилю та дизайну.

Квест «Битва олігархів» був проведений з метою надання допомоги у вивченні таких складних предметів як фінанси, гроші і кредит, інвестування, страхування та ін.

Фінансовий квест, як інструмент навчання фінансовій грамотності, є найкращим методом навчання студентів. Він допомагає розвинути підприємницькі здібності та діловий спосіб мислення. Зміст квесту полягав у необхідності зібрати контрольний пакет акцій вагонобудівного заводу. І це були не лише розв’язування завдань і пошук локацій, але й приємною несподіванкою було фотографування у стилі «селфі» на фоні локомотива, який знаходиться на території Університету.

Усі завдання і підказки на локаціях були спрямовані не тільки на перевірку знань у галузі фінансів, але і на загальний інтелектуальний розвиток студентської молоді, навики кмітливості і логічного мислення. Утім ніяких труднощів у студентів коледжів та технікумів із їх вирішенням не було. У ході запеклої боротьби між командами заслужену перемогу дістала команда «Акаунт» з ДНВЗ «Харківський коледж текстилю та дизайну» Вітаємо переможців!!!