Оголошення

Останнє оновлення: Вівторок, 11 серпня 2020, 09:20

Оголошується конкурс на переведення осіб, які навчаються в Українському державному університеті залізничного транспорту на третьому курсі денного відділення економічного факультету за повною формою навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за рахунок коштів фізичних (юридичних) осіб, на навчання за державним замовленням.
Кількість вакантних місць для навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту за державним замовленням на третьому курсі денного відділення економічного факультету за повною формою навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» – 1 (одне).
В конкурсі приймають участь студенти, які навчаються в Українському державному університеті залізничного транспорту на третьому курсі денного відділення економічного факультету за повною формою навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за рахунок коштів фізичних (юридичних) осіб.
Студенти, які бажають взяти участь у конкурсі подають до деканату еко-номічного факультету такі документи:
- заяву на ім’я ректора встановленого зразка. Заява засвідчується під-писом декана економічного факультету;
- копію індивідуального навчального плану;
- характеристику з рекомендацією підписану куратором академічної групи, у якій навчається студент, деканом економічного факультету, головою студентської ради економічного факультету, головою профбюро факультету. У характеристиці мають бути вказаний рейтинговий бал студента за останній семестр;
- документи про пільги, якими студент користується згідно з чинним законодавством (якщо такі є);
- копії свідоцтва про смерть батьків (одного з батьків) (для студентів, які стали сиротами після вступу до Університету).
Строк подання заяв та документів для участі у конкурсі – до 21.08.2020 р.