Накази про зарахування до УкрДУЗТ магістратура

Останнє оновлення: П'ятниця, 11 вересня 2020, 13:51

Наказ про зарахування до УкрДУЗТ на денну форму здобуття освіти на основі бакалавра за спеціальностями за кошти державного бюджету (тип програми - освітньо-наукова).
355с

Накази про зарахування до УкрДУЗТ на денну форму здобуття освіти на основі бакалавра за спеціальностями за кошти державного бюджету (тип програми - освітньо-професійна).
356с
357с
358с

Наказ про зарахування до УкрДУЗТ на денну форму здобуття освіти на основі магістра (ОКР спеціаліста) за спеціальностями за кошти фізичних та/або юридичних осіб (тип програми - освітньо-професійна).
359с

Наказ про зарахування до УкрДУЗТ на заочну форму здобуття освіти на основі бакалавра за спеціальностями за кошти державного бюджету (тип програми - освітньо-професійна).
360с

Накази про зарахування до УкрДУЗТ на заочну форму здобуття освіти на основі бакалавра за спеціальностями за кошти фізичних та/або юридичних осіб (тип програми - освітньо-професійна).
361с
363с

Наказ про зарахування до УкрДУЗТ на денну форму здобуття освіти на основі бакалавра за спеціальностями за кошти фізичних та/або юридичних осіб (тип програми - освітньо-професійна).
364с

Наказ про зарахування до УкрДУЗТ на заочну форму здобуття освіти на основі магістра (ОКР спеціаліста) за спеціальностями за кошти фізичних та/або юридичних осіб (тип програми - освітньо-професійна).
362с