Міжнародний молодіжний конкурс "Startup- проект" в рамках реалізації проекту "Вищі навчальні заклади для молодіжного підприємництва" за програмою Erasmus +

Останнє оновлення: Понеділок, 29 жовтня 2018, 13:50
startupproject

12-14 листопада 2018 року в рамках реалізації проекту "Вищі навчальні заклади для молодіжного підприємництва" за програмою Еразмус +, Вірменський державний економічний університет (вул. Налбандяна 128, Єреван, Вірменія) проводить Міжнародний молодіжний конкурс бізнес ідей і проектів "StartUp-проект".

Мета конкурсу – розвиток підприємницької ініціативи та креативного мислення, навичок бізнес-моделювання та бізнес-планування, перевірка бізнес-ідей на реалістичність.

Проект реалізується за програмою Еразмус+ КА2 Розвиток потенціалу молоді. Країни Східного Партнерства партнерством з 7 університетів з 6 країн Східного партнерства та ЄС: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Академія економічної освіти Молдови, Технічний університет Молдови, Батумський державний університет ім. Ш. Руставелі, Білоруський торговельно-економічний університет споживчої кооперації, Вірменський державний економічний університет, Вища школа бізнесу, мистецтв і технологій "RISEBA". Ідею проекту є активізація молодіжного підприємництва в контексті європейської інтеграції як всередині країн, так і між країнами Східного партнерства та ЄС з використанням досвіду створення успішних бізнес-моделей в країнах Східного партнерства. Більше про проект на сайті http://heifye.hduht.edu.ua

Реєстрація кандидатів у Відділі міжнародних зв’язків ауд. 1.315-А e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.