ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, СТУДЕНТИ ТА СПІВРОБІТНИКИ!

Останнє оновлення: Середа, 14 листопада 2018, 09:47

Міністерство освіти і науки України інформує про відкриття нового конкурсу Програми Європейського Союзу Еразмус+ на 2019 рік

Еразмус+ є програмою Європейського Союзу, що підтримує проекти співпраці, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту за 3 напрямками:

Загальний бюджет Еразмус+ на 2019 р. складе 300 мільйонів євро. Повідомляємо, що крім можливості участі у загальному конкурсі Україною отримано окреме вікно фінансування на конкурси програми на 2019-2020 рр. Додаткове фінансування виділено на напрямок Key Action (KA) 1 «Міжнародна кредитна мобільність», у розмірі 2,5 млн. євро, напрямок Key Action (KA) 2 «Розвиток потенціалу вищої освіти» у розмірі 2 млн. євро і «Жан Моне» у розмірі 0.5 млн. євро

Звертаємо Вашу увагу на те, що кінцеві терміни подачі заявок різняться в залежності від напрямку.

Дедлайн подачі на навчання за програмами кредитної мобільності – 5 лютого 2019 р., аплікаційні пакети щодо реалізації проектів за рамкою «Розвиток потенціалу вищої освіти» приймаються до 7 лютого 2019 р., а заявки на програму ім. Жана Моне з розвитку досконалості вищої освіти пропонується надсилати до 22 лютого 2019 р..

Детальну інформацію можна отримати на сайті (http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/programme-guide_en) та на сайті Національного Еразмус + офісу в Україні (http://erasmusplus.org.ua/).

Інформацію щодо можливості участі у проектах можна отримати у Відділі міжнародних зв’язків університету ауд . 1.315

імформаційний додаток