Відкриття нового комп’ютерного класу

Last Updated: Thursday, 24 November 2016 07:48

Стало доброю традицією в Українському державному університеті залізничного транспорту під час свят проводити урочисті відкриття удосконалених аудиторій та комп’ютерних класів.

21 листопада 2016 року в день третьої річниці Революції Гідності ректором Університету Панченком Сергієм Володимировичем у присутності проректорів, декану економічного факультету, завідуючих кафедр економічного факультету, викладачів та студентів було проведене урочисте відкриття новітнього комп’ютерного класу із сучасним обладнанням на кафедрі «Менеджмент і адміністрування». Основним призначенням комп’ютерного класу стане впровадження активних методів навчання – ділових ігор, дипломного проектування, моделювання виробничих ситуацій з використанням сучасного програмного забезпечення. З можливістю використання сучасних комп’ютерів та мультимедійного проектору на кафедрі планується проведення навчальних практик в рамках Європейської міжнародної програми «Темпус» для підготовки магістрів економічних та інженерних спеціальностей за модулем «Управління персоналом» для фахівців швидкісного залізничного сполучення в Україні (Mie GVF).

Одразу після урочистого відкриття в комп’ютерному класі почалися заняття студентів кафедри «Менеджмент і адміністрування».