Некролог

Last Updated: Friday, 06 October 2017 11:43

6 жовтня 2017 року на 73 році після тривалої хвороби пішов із життя колишній завідувач кафедри «Транспортний зв’язок» Поляков Петро Федорович.

Більше 30 років життя Петра Федоровича було нерозривно зв’язано з нашим Університетом. Працюючи в Українському державному університеті залізничного транспорту з 1986 по 2006 рік на кафедрі «Транспортний зв’язок» на посаді завідуючого кафедрою, віддав багато сил, знань та енергії ділу професійної підготовки спеціалістів в галузі телекомунікацій для залізничного транспорту.

Ерудиція, майстерність педагога-лектора, постійна турбота по вихованню студентської молоді здобули глибоку повагу усіх знаючих його викладачів, студентів та співробітників Університету.

Високі професійні знання, творча цілеспрямованість та принциповість дозволили йому на високому рівні вести не тільки учбовий процес, але й досягнути вагомих результатів в науковій діяльності. Доктор технічних наук, професор Поляков П.Ф. був автором більш ніж 300 наукових праць в галузі телекомунікацій, головою Спеціалізованої вченої ради по захисту докторських дисертацій.

Його оптимізм, невгасима енергія завжди будуть звучати на нашій кафедрі, даючи нам самі добрі приклади віддачі у праці, життєлюбності.

Смерть людини завжди непоправна втрата, але світла пам’ять про Петра Федоровича назавжди залишиться в серцях його друзів, колег, студентів.

Кафедра «Транспортний зв’язок»