Екскурсія студентів групи 18-ІІ-ТСЛ навчальної програми «Транспортний сервіс: право та логістика» на логістичні об’єкти ТОВ «Мобіліс Аутсорсінг»

Last Updated: Monday, 23 October 2017 09:37

19 жовтня 2017 року студенти другого курсу навчальної програми «Транспортний сервіс: право та логістика» групи 18-ІІ-ТСЛ разом з наставниками двох випускаючих кафедр професором Ломотько Д. В. (кафедра «Транспортні системи та логістика») та професором Лаврухіним О. В. (кафедра «Управління вантажною та комерційною роботою») і старшим викладачем Примаченко Г. О. відвідали ТОВ «Мобіліс Аутсорсінг» - провідну компанію в галузі логістики. Екскурсію проводив директор ТОВ, кандидат наук «Мобіліс Аутсорсінг» Зеленський Максим Васильович.

З метою практичного ознайомлення зі складською роботою у сучасних умовах в Україні і підвищення ефективності вивчення теоретичного матеріалу зі студентами Українського державного університету залізничного навчальної програми «Транспортний сервіс: право та логістика» з перших років навчання проводиться активна робота щодо відвідування об’єктів залізничного транспорту та ознайомлення зі специфікою роботи підрозділів транспортної галузі, правил використання рухомого складу та складської техніки, технологією обробки контейнерів, вагонів та автомобілів різних типів, ознайомлення з основами навантаження та розвантаження рухомого складу різних типів, умов зберігання вантажів у різних типах складських приміщень. Екскурсія на ТОВ «Мобіліс Аутсорсінг» була дуже цікавою та практично корисною для ефективного засвоєння теоретичних курсів основних дисциплін залізничної галузі.

Колектив викладачів кафедр та студенти другого курсу навчальної програми «Транспортний сервіс: право та логістика» Українського державного університету залізничного транспорту дуже вдячні директору ТОВ «Мобіліс Аутсорсінг» Зеленському Максиму Васильовичу за змістовну та цікаву екскурсію по території підприємства!