13 жовтня 2017 року кафедра «Теплотехніка та теплові двигуни» організувала студентський симпозіум «Енергозбереження, як запорука економічної та екологічної безпеки»

Last Updated: Monday, 23 October 2017 09:36

13 жовтня 2017 року силами кафедри «Теплотехніки та теплових двигунів» був проведений студентський симпозіум «Енергозбереження, як запорука економічної та екологічної безпеки» для викладачів та студентів коледжів, які готують фахівців за спеціальністю 144 Теплоенергетика.

В рамках симпозіуму були заслухані доклади на теми: “Енергоаудит будівлі”, “Енергетичний аудит. Розрахунок системи опалення залізобетонної та цегляної будівлі”, “Випробування твердопаливного піролізного котла”, “Вплив режимів роботи дизельного двигуна на інтенсивність зносу деталей кривошипно-шатунного механізму”, студентів Погорілого Віктора, Гончарової Вікторії, Ткаченко Мартни, Ареф’євої Катерини, які займаються дослідницькою роботою у сфері енергоефективності.

Перед майбутніми абітурієнтами та студентами університету виступили проректор Каграманян А.О., завідуючий кафедрою Фалендиш А.П., декан механіко-енергетичного факультету Устенко О.В. Студентів-випускників і викладачів коледжів ознайомили з освітніми програмами, за якими проводиться підготовка майбутніх фахівців-теплоенергетиків.

По завершенні симпозіуму була організована виїзна екскурсія для всіх бажаючих до Музею історії та залізничної техніки Південної залізниці.