Екскурсія студентів групи 18-І-УПП на логістичні об’єкти УДЦТС Ліски

Last Updated: Tuesday, 31 October 2017 11:22

Екскурсія студентів групи 18-ІІ-ТСЛ навчальної програми «Транспортний сервіс: право та логістика» на логістичні об’єкти ТОВ «Мобіліс Аутсорсінг»

21 жовтня кафедри «Транспортні системи та логістика» (зав. каф. професор Д.В.Ломотько) та «Управління вантажною та комерційною роботою» (зав. каф. професор О.В.Лаврухін) організували для студентів гр. 18-І-УПП факультету Управління процесами перевезень традиційну екскурсію підприємствами логістичного профілю.

Цього разу було відвідано Харківську філію Центру транспортного сервісу "Ліски", що є українським лідером у сфері організації залізничних та інтермодальних перевезень транзитних та експортно-імпортних вантажів.

Комплекс включає в себе залізничну станцію "Харків-Ліски", де проводяться всі операції, по прийому і відправлення вантажів. У розпорядженні терміналу є контейнерний майданчик з можливістю одноразового зберігання 400 контейнерів (TEU), обладнана електрокозловими кранами вантажопідйомністю до 30,5 тон для обробки 20-ти і 40-футових контейнерів.

Екскурсію підприємством проводив випускник УкрДУЗТ, а нині начальник станції «Харків-Ліски» Діхтяренко С.А., який повідав студентам про функціональний потенціал контейнерних перевезень всіма видами транспорту, а також про можливість майбутнього працевлаштування кращих випускників в одній з найшвидше прогресуючій й найбільш високо оплатній в Україні та світі галузі логістичного сервісу.

Колектив викладачів кафедр та студенти факультету УПП Українського державного університету залізничного транспорту дуже вдячні керівництву філії та начальнику станції «Харків-Ліски» Діхтяренко Сергію Анаталійовичу за цікаву екскурсію по території підприємства.