26-27 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ ВІДБУЛАСЯ 30-А МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІНФОРМАЦІЙНО-КЕРУЮЧІ СИСТЕМИ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ТРАНСПОРТІ»

Last Updated: Tuesday, 31 October 2017 11:36

У конференції прийняли участь представники ПАТ «Укрзалізниця» (м.Київ); Харківського національного університету радіоелектроніки (м.Харків); Державного університету інфраструктури і технологій (м.Київ); Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (м.Харків); Національного аерокосмічного університету «Харківський авіаційний інститут» (м.Харків); Харківського національного університету повітряних сил ім. І. Кожедуба (м.Харків); Донецького національного університету (м. Винниця); Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. акад. В.Лазаряна (м.Дніпро); Запоріжського національного технічного університету (м.Запоріжжя); НВП «Хартрон-Енерго» (м.Харків); Північно-східного наукового центру НАН і МОН України (м.Харків); Української державної академії залізничного транспорту та інш.

Учасники та доповідачі взяли участь в обміні досвідом в області створення і використання інформаційних та керуючих технологій, методів та засобів обробки інформації в технічних системах; механіко-енергетичних системах управління на залізничному транспорті; робастного, адаптивного управління і технічної діагностики в розподілених і реконфігурованих системах на залізничному транспорті та інших об'єктах.

Пленарний день, який відкривав конференцію 26 жовтня, очолював проректор з науково-педагогічної роботи, д.т.н., професор Приходько С.І. Були заслухані наступні доповідачі: Стасюк О.І. (д.т.н., професор, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки, Державний університет інфраструктури і технологій (м.Київ); Кустов В.Ф. (к.т.н., доцент кафедри «Автоматика та комп'ютерне телекерування рухом поїздів», УкрДУЗТ); Гаєвський В.В. (ТОВ «НВП «Желдоравтоматика»).

На засіданні 27 жовтня доповідали: Воліков В.В. (Північно-Східний науковий центр НАН України і МОН України, https://skywaytransport.com.ua/technology/); Альошин Г.В. (д.т.н., проф. каф. «Транспортний зв’язок»); Свергунова Ю.О., Мазіашвілі А.Р. (аспіранти каф. «Транспортний зв’язок») і далі робота продовжувалася по секціях.

Тези доповідей учасників конференції були опубліковані в журналі «Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті» №4 (Додаток).