Відкриття сучасного комп`ютерного класу

Last Updated: Wednesday, 20 December 2017 13:56
Відкриття сучасного компь`ютерного класу

19 грудня 2017 року ректор Українського державного університету залізничного транспорту С.В.Панченко разом із завідувачем кафедри управління державними і корпоративними фінансами І.Ю.Зайцевою відкрили сучасний комп`ютерний клас у аудиторії 3.520. З появою нового класу студенти отримують можливість користуватись платформою MetaTrader, щоб здійснювати торгові операції на світовому фінансовому ринку. Платформа пропонує майбутнім трейдерам широкі можливості: сучасний технічний аналіз, гнучку торгову систему, алгоритмічний трейдинг, а також програми для мобільного трейдингу.

На урочистому відкритті були присутні: перший проректор В.М.Астахов, проректор з науково-педагогічної роботи С.І.Приходько, проректор з наукової роботи Г.Л. Ватуля, проректор з науково-педагогічної роботи А.О.Каграманян, голова профсоюзної спілки університету І.М. Войтов, начальник навчального відділу Г.П.Кузнецова, декан економічного факультету Ю.Є.Калабухін, колектив кафедри та студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Ректор університету привітав усіх присутніх з відкриттям нового комп`ютерного класу, яке відбулося у день Св. Миколая, та побажав усім присутнім щастя та творчих успіхів.