СТУДЕНТИ УКРДУЗТ ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ В МІЖНАРОДНІЙ ЛІТНІЙ ШКОЛІ «ЛОГІСТИКА: ПЕРЕВАГИ ТА ВИКЛИКИ» У БОЛГАРІЇ

Last Updated: Monday, 03 September 2018 10:34
СТУДЕНТИ УКРДУЗТ
ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ В МІЖНАРОДНІЙ ЛІТНІЙ ШКОЛІ «ЛОГІСТИКА: ПЕРЕВАГИ ТА ВИКЛИКИ» У БОЛГАРІЇ

СТУДЕНТИ УКРДУЗТ ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ В МІЖНАРОДНІЙ ЛІТНІЙ ШКОЛІ «ЛОГІСТИКА: ПЕРЕВАГИ ТА ВИКЛИКИ» У БОЛГАРІЇ

З 27 червня по 6 липня 2018 року студенти факультетів Управління процесами перевезень та Механіко-енергетичного за сприяння партнерів УкрДУЗТ Шуменського університету «Єпископ Костянтин Преславський» (Болгарія) та компанії «5 PL», а також Міжнародної академії наук та вищої освіти (Великобританія) й Центру стратегічних інновацій та прогресивного розвитку (Україна) під керівництвом викладачів кафедри транспортних систем та логістики пройшли навчання у Міжнародній літній школі «Логістика: переваги та виклики».

За результатами навчання учасники Школи отримали сертифікати про стажування на 120 годин (4 кредити ECTS).

Навчання у Школі відбувалось у місті Несебр. Крім студентів УкрДУЗТ у стажуванні брали участь студенти з Києва, Харкова, Полтави. До організаційного комітету входили представники з Болгарії, України, Хорватії, Польщі, Словаччини, Грузії, Великобританії, Канади, США.

Модераторами навчання у Школі були викладачі УкрДУЗТ: професор, д т. н. Є. С. Альошинський, старший викладач, к. т. н. Г. О. Примаченко, доцент, к. т н. Ю. В. Шульдінер. Експертні та панельні дискусії проводилися за темами:

- «Правові аспекти перевезень в Європі»;

- «Підвищення рівня логістичної ефективності України за рахунок впровадження системи управління ризиками в міжнародних пунктах пропуску»;

- «Диверсифікація ринку міжнародних пасажирських швидкісних перевезень з урахуванням показників якості логістики»;

- «Логістика пасажирських залізничних перевезень»

- «Логістика: новели й виклики»;

- бізнес-гра «Business on the move» та інше

Студенти та випускники УкрДУЗТ Д. Ю. Білокобильський, Т. А. Борисенко, С. Ю. Варава, Х. О. Говорова, А. М. Гончарова, Є. І. Григорова, О. В. Гриценко, С. О. Дубинська, Р. О. Зінчук, Г. О. Зозуля, І. М. Іващенко, М. С. Ісаченко, Б. М. Кладько, І. О. Лагута, К. В. Маляр, В. В. Руденко, М. В. Шаповалов отримали нові знання, досвід роботи, мотивацію для удосконалення логістики в Україні, що дозволить використовувати це у науковій діяльності.