Урочисте посвячення першокурсників у студенти університету.

Last Updated: Thursday, 06 September 2018 05:25

В Українському державному університеті залізничного транспорту 31 серпня 2018 року відбулись заходи, присвячені Дню Знань та початку нового навчального року, вже 89-го для колективу нашого навчального закладу. Найважливішим заходом стала вже традиційна церемонія урочистого посвячення першокурсників у студенти університету. Церемонію відкрив ректор Університету Сергій Володимирович Панченко, який привітав всіх присутніх з Днем Знань, розповів про останні досягнення колективу університету та побажав першокурсникам успіхів в навчанні. В святі взяли участь почесні гості:

  • Кужавський Микола Сергійович – директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»;
  • Бугайов Сергій Вікторович – директор регіональної філії «Донецька залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»;
  • Кліменко Сергій Михайлович – перший заступник директора регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»;
  • Товкун Олег Миколайович - голова Московської районної адміністрації м. Харків;
  • Маляренко Дмитро Олександрович – директор Знамєнської дирекції регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»;
  • Яновський Владислав Петрович – перший заступник начальника Київської дирекції залізничних перевезень Регіональної філії «Південно-західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»;
  • Ачкасова Наталія Олександрівна – заступник начальника управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації.

Почесні гості привітали першокурсників, їх батьків та викладачів університету з Днем Знань, побажали нових досягнень колективу нашого навчального закладу.

В ході церемонії першокурсники отримали від керівників університету символічні ключ до знань та студентський квиток. З напутніми словами до першокурсників звернулись також їхні батьки, співробітники та магістри нашого навчального закладу. В ході свята свою майстерність продемонстрували кращі представники спортивних та творчих колективів університету.

Завершилася церемонія підписанням урочистої обіцянки від імені всіх студентів університету.

Після завершення посвяти в першокурсники ректор та запрошені гості урочисто відкрили лекційну аудиторію імені заслуженого діяча науки і техніки України В.І. Ангелейка, а також нові аудиторії, які були обладнані сучасними технічними засобами для навчання студентів спеціальності «Філологія».

Колектив університету висловлює велику вдячність за всі привітання і готовий докласти всіх зусиль для того, щоб гідно провести поточний навчальний рік.