Вітаємо переможця Кубку ректора УкрДУЗТ з футзалу серед співробітників – команду факультету ІКСТ

Last Updated: Thursday, 11 October 2018 12:09

08.10.2018 р. відбувся другий день Кубку ректора УкрДУЗТ з футзалу серед співробітників. У складній і упорній боротьбі команди отримали наступні результати:

  • ННЦГО-Економічний ф-т – ф-т УПП – 4:0
  • Механіко-енергетичний ф-т – Будівельний ф-т – 5:2
  • ІКСТ – УПП – 6:1
  • ННЦГО-Економічний ф-т – Механіко-енергетичний ф-т – 0:4
  • ІКСТ – Будівельний ф-т – 8:2.

09.10.2018 р. відбудуться фінальні ігри:

  • за І-ІІ місце – ІКСТ – Механіко-енергетичний ф-т – 15.40
  • за ІІІ-IV місце – ННЦГО-Економічний ф-т – Будівельний ф-т – 15.00

09.10.2019 р. відбулися фінальні матчі з футзалу серед співробітників за програмою Кубку ректора УкрДУЗТ. На фінальних іграх були присутні ректор УкрДУЗТ Панченко С.В., голова ППО Войтов І.М., проректор Каграманян А.О., декани факультетів Калабухін Ю.Є., Устенко О.В.

За ІІІ-IV місце боролися команди ННЦГО-Економічний ф-т – Будівельний ф-т: рахунок 4:3

за І-IІ місце боролися команди ІКСТ – Механіко-енергетичний ф-т: рахунок 3:1.

Вітаємо переможця Кубку ректора УкрДУЗТ з футзалу серед співробітників – команду факультету ІКСТ – капітан команди декан факультету Прогонний О.М.

Церемонію нагородження проводив ректор університету Панченко С.В. і голова ППО УкрДУЗТ Войтов І.М. Ніхто з учасників змагань не залишився без нагороди. Переможці і призери змагань були нагороджені кубком, дипломами, медалями та сертифікатами на грошову винагороду, а команди, що не увійшли до трійки лідерів – сертифікатами на грошове заохочення.

Кафедра фізичного виховання та спорту висловлює подяку ректору університету, голові ППО УкрДУЗТ, деканам факультетів, учасникам змагань за підтримку в організації і проведенні змагань. Сподіваємося, що Кубок ректора УкрДУЗТ з футзалу серед співробітників стане традиційним.