Питання та відповіді

Останнє оновлення: Середа, 17 червня 2020, 07:27

Що потрібно мати з собою для подання оригіналів документів?

  • Свідоцтво/атестат про повну середню освіту.
  • Сертифікат (сертифікати) зовнішнього незалежного оцінювання
  • Дві копії документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».
  • Чотири кольорові фотокартки розміром 3x4 см.
  • Документи, які підтверджують право вступника на зарахування за співбесідою, на участь у конкурсі за результатами вступних іспитів та/або квотою-1, квотою-2 або квотою-3 на основі повної загальної середньої освіти (за наявності)
  • Копія військово-облікового документа – для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством).

Чи є можливість створення електронного кабінету в університеті?

Університет створює консультаційні центри при приймальній комісії УкрДУЗТ (ауд. 1.121) для надання допомоги вступникам при поданні заяв в електронній формі. Вступники можуть звернутися до консультаційного центру Університету з метою створення електронного кабінету, внесення заяв в електронній формі, завантаження додатку до документу про повну загальну середню освіту, довідки про реєстрацію місця проживання (у разі необхідності).

Чи надається при вступі гуртожиток?

Гуртожитком забезпечуються всі студенти без винятку, які мають таку потребу.

Які сертифікати приймаються у 2020 році?

У 2020 році приймаються сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2017, 2018, 2019 та 2020 років, крім оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов. Якщо як конкурсний предмет встановлено іноземну мову, вступник має право подавати оцінку із сертифікатів 2018, 2019 та 2020 років з однієї з іноземних мов (англійської, французької, німецької та іспанської) на власний розсуд.

Чи потрібно нести приписне свідоцтво?

Так, це обов’язковий документ.

Де можна знайти детальну інформацію про спеціальність?

На нашому сайті http://kart.edu.ua у відповідному розділі, на сайтах факультетів, а також у приймальній комісії, де обов’язково наявна інформація у вигляді плакатів та працюють представники факультетів, які зможуть тебе проконсультувати на місці.

Чи потрібна присутність батьків під час подання оригіналів документів?

Ні, подання документів – твій особистий вибір, присутність батьків не потрібна.

Чи потрібно підтверджувати свою згоду навчатись, якщо мене зарахували?

Подання тобою оригіналів документів у відповідні терміни і є згодою на зарахування.

Можна не подавати оригінали, якщо я буду вчитись на контракті?

Можна, але для цього потрібно аргументувати, де саме твої оригінали. Якщо ти вчишся в іншому виші на бюджеті, то потрібно взяти довідку з відділу кадрів того вишу про те, що твої документи зберігаються в них, а також завірити з них копії твоїх документів.