Управління персоналом та економіка праці

Останнє оновлення: Середа, 17 жовтня 2018, 06:59
Характеристика програми навчання
Назва спеціальності Менеджмент
Назва програми Управління персоналом та економіка праці
Рівні освіти Бакалавріат (I)
Час навчання денна форма навчання Бакалаврат (I)
на основі повної загальної середньої освіти (4 роки / 8 семестрів)
Бакалаврат (I)
на основі диплома молодшого спеціаліста або молодшого бакалавра (2 роки / 8 скорочених семестрів)
Час навчання заочна форма навчання Бакалаврат (I)
на основі повної загальної середньої освіти (5 роки / 10 семестрів)
Бакалаврат (I)
на основі диплома молодшого спеціаліста або молодшого бакалавра (3 роки / 6 семестрів)
Мета навчання за освітньою програмою

Метою навчання за програмою є підготовка фахівців з загальними та професійними компетенціями у сфері управління персоналом та економіки праці (з різними об’єктами професійної діяльності). Студенти отримають поглиблені знання щодо засвоєння методологічних засад управління персоналом, використання соціальних і психологічних технологій управління, саморозвитку власних фахових якостей відповідно до службового становища в ієрархії управління, формування ефективної управлінської команди, яка високопрофесійно використовує людський потенціал у досягненні цілей організації.

Обравши, для навчання, дану освітню програму студент отримає професійні навички і вміння, які завжди затребувані на ринку праці, оскільки менеджери з персоналу присутні в складі кожного підприємства, працюють в приватному секторі, в корпораціях та в сфері державного управління.

Адресати освітньої програми

Програма адресована здобувачам, зацікавленим в отриманні знань у сфері управління та адміністрування за спеціальністю «Менеджмент». Освітня програма «Управління персоналом та економіка праці» буде цікавою для тих, хто планує пов’язати своє професійне майбутнє з прийняттям ефективних управлінських рішень, прагне отримати знання з послідовності дій менеджера в процесі розробки кадрової політики та стратегії підприємства, планування й організації управління персоналом.

Навчання за програмою дає такий обсяг знань, навичок і вмінь, здатність застосування знань та формування суджень:
  • у сфері приватного підприємництва та в державному секторі економіки;
  • у службах управління персоналом підприємств малого, середнього та крупного бізнесу будь-якої галузі економіки (транспорт, промисловість, сільське господарство, торгівля, сфера послуг, наукова діяльність);
  • в кадрових агентствах;
  • в консалтингових фірмах;
  • в службах зайнятості та соціального захисту населення;
  • в службах управління державних органів самоврядування (місцеві органи влади, міські та обласні адміністрації та ін.);
  • в соціальних і громадських проектах, де є потреба в фахівцях з управління персоналом;
  • в освітній діяльності, навчання в аспірантурі та докторантурі для здобуття наукових ступенів доктора філософії та доктора наук.
Можливості працевлаштування

Робота в службах управління персоналом організацій будь-якої організаційно - правової форми на транспорті, в промисловості, торгівлі, в банківській, страховій, туристичній та інших сферах діяльності, в тому числі науково - дослідних організаціях, державних і муніципальних органах управління; службах зайнятості та соціального захисту населення регіонів і міст, кадрові агентства; організації, що спеціалізуються на управлінському та кадровому консалтингу.

Додаткова інформація

Кафедра «Економіка, бізнес та управління персоналом на транспорті», що випускає фахівців за програмою підготовки «Управління персоналом та економіка праці», пропонує: організацію навчального процесу студентів в аудиторіях, оснащених сучасною мультимедійною технікою, з проведенням відеокурсів в межах професійних дисциплін спеціальності та можливість дистанційного навчання; участь протягом навчання у студентських наукових конференціях, конкурсах і олімпіадах професійного спрямування. Отримання диплому бакалавра дає можливість вступу до магістратури. Сучасні соціально – економічні зміни відбиваються на вимогах до забезпечення прийняття ефективних управлінських рішень та зумовлюють оновлення підходів до підготовки фахівців з управління персоналом, як висококультурних особистостей з самостійною свідомою громадянською позицією і прагненням працювати на благо держави і громадян України.

Випускаюча кафедра: «Економіка, бізнес та управління персоналом на транспорті»
+38 (057) 732-21-39, +38 (057) 730-19-86 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
61050, Україна, м. Харків, майд. Фейєрбаха 7, корпус 3, поверх 2, кабінет 3.216.