Наука

4 квітня відбувся Український Форум Машинобудування та Інжинірингу

Останнє оновлення: Понеділок, 04 червня 2018, 06:35
4 квітня відбувся Український Форум Машинобудування та Інжинірингу

Представники Українського державного університету залізничного транспорту, а саме д.т.н., професор Фалендиш А.П., асистент Клецька О.В., ст. викладач Панчук О.В., к.т.н. Ващенко Я.В. взяли участь в Українському Форумі Машинобудування та Інжинірингу, який відбувся 4 квітня 2018 р. в Premier Palace Hotel (www.youtube.com).

У форумі прийняли участь представники провідних підприємств країни: ГК "Укроборонпром", ДП "ФЕД", компанія "УПЕК", ПАТ "Турбоатом", ДП "Завод" Електроважмаш", Харківського тракторного заводу, компанії Siemens Ukraine, Крюківського вагонобудівного заводу, а також німецько-української промислової торгової палати, Офісу реформ Кабінету Міністрів України та інших підприємств і організацій. Захід відбувся за офіційної підтримки Харківської міської ради.

В рамках форуму пройшли чотири сесії, на яких учасники обговорили перспективи розвитку галузі, стратегії розвитку, впливу глобалізації і цифрових технологій на галузь, світові тренди в машинобудуванні та інжинірингу, створення належної бізнес-середовища, визначили перспективні експортні ринки, можливості співпраці з вузами, залучення коштів для інвестицій в нові технології і модернізацію, а також розробили план необхідних заходів щодо досягнення українськими машинобудівними та інжиніринговими підприємствами ділової досконалості і конкурентоспроможності на світовому рівні.

Особливу вдячність виражаємо Стівену Батлеру (Strategy Council) за участь в цьому заході наших співробітників.