Наука

Студенти кафедри «Транспортні системи та логістика» факультету «Управління процесами перевезень» зайняли призові місця на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Транспортні технології»

Останнє оновлення: Понеділок, 01 квітня 2019, 17:45

Студенти 5 курсу факультету «Управління процесами перевезень» групи 11-Ім-ТТ Калашник Аліна Володимирівна та Кіча Олександра Вікторівна , і магістр Булаєва Катерина Олександрівна прийняли участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Транспортні технології» на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

Наукові роботу було заслухано на підсумковій науково-практичній конференції для захисту результатів наукових робіт учасників Конкурсу, що відбулася 27 березня 2019 року.

За підсумковими результатами Конкурсу:

  • - студентка Кіча Олександра Вікторівна (науковий керівник проф. Альошинський Є. С.) зайняла І місце у секції «Пасажирський транспорт» серед 6 учасників з різних ВУЗів України;
  • - студентка Калашник Аліна Володимирівна (науковий керівник доц. Примаченко Г. О.) зайняла ІІ місце у секції «Транспортна та складська логістика» серед 7 учасників з різних ВУЗів України;
  • - магістр Булаєва Катерина Олександрівна (науковий керівник проф. Альошинський Є. С.) зайняла ІІ місце у секції «Вантажний транспорт» серед 7 учасників з різних ВУЗів України.

Щиро дякуємо керівництву університету та факультету УПП за сприяння у розвитку студентів та підтримку майбутніх молодих науковців!