Наука

Студентка факультету «Управління процесами перевезень» посіла призове місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей «Автомобільний транспорт»

Останнє оновлення: Вівторок, 16 квітня 2019, 10:13

Студентка 4 курсу факультету «Управління процесами перевезень» групи 15-ІV-ОПУТ Ісаченко Марія Сергіївна прийняла участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей «Автомобільний транспорт» наукового напряму «Перевезення пасажирів і вантажів та безпека на автомобільному транспорті» на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Наукову роботу було заслухано на підсумковій науково-практичній конференції для захисту результатів наукових робіт учасників Конкурсу, що відбулася 12 квітня 2019 року
За підсумковими результатами Конкурсу студентка Ісаченко Марія Сергіївна (науковий керівник доц. Примаченко Г. О.) зайняла ІІІ місце серед учасників з різних ВУЗів України.
Щиро вдячні керівництву університету та факультету «Управління процесами перевезень» за сприяння професійному розвитку студентів та підтримку майбутніх молодих науковців!