Наука

Міжнародний форум «Транспортні Дні». 19-21 червня 2019 року

Останнє оновлення: П'ятниця, 31 травня 2019, 07:40

До уваги бізнес-спільноти!

Запрошуємо Вас долучитися до участі в Міжнародному форумі «Транспортні Дні», що пройде з 19 по 21 червня 2019 року в місті Харкові.
У заході візьмуть участь представники Міністерства інфраструктури України, Харківської обласної державної адміністрації, виконавчого комітету і комунальних підприємств Харківської міської ради, АТ «Укрзалізниця», АТ «Укрпошта», Укравтодору, операторів обласних дорожніх фондів, митниці, Укртрансбезпеки.
Харків – потужний транспортний вузол та індустріальний центр всієї України, саме тут зосереджено багато підприємств транспортного машинобудування та інфраструктури. І саме тому Перший форум «Транспортні Дні» пройде в Першій столиці в стінах Українського державного університету залізничного транспорту
Мета проведення заходу: створення передумов для формування єдиного транспортного ринку України в цілому та східного регіону зокрема, налагодження контактів у форматі B2B.
Програмою Форуму перебачено широке коло заходів. Зокрема учасники Форуму матимуть змогу долучитися до роботи науково-практичної конференції з рухомого складу та інфраструктури шляхів сполучення, що з однієї сторони дасть змогу представити продукти та послуги, що постачає Ваша компанія, та дізнатися інформацію про продукти і послуги конкурентів, а з іншої – долучитися до наукового співтовариства галузі.
Ще одним важливим заходом стане виставка Kharkiv Expo Trans 2019, на якій ви зможете презентувати свою компанію широкому колу відвідувачів. Також бізнес-форум «Транспортні дні» – це можливість поглибити свої знання підчас майстер-класів, семінарів та бізнес-тренінгів.

Контактні дані для зв’язку з оргкомітетом:
Тел.: +38-057-755-94-60, +38-095-109-85-65, +38-091-608-67-45
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Інформацію про Форум можна буде знайти на сайті
Форум «Транспортні Дні» – це новий комунікаційний майданчик, створений професіоналами галузі для Вас.