Наука

V Всеукраїнський конкурс «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»

Останнє оновлення: Понеділок, 30 вересня 2019, 12:02

Міністерство освіти і науки України, Національний авіаційний університет, Український науково-дослідний та навчальний центр хіммотології та сертифікації паливно-мастильних матеріалів і технічних рідин та Науково-технічна спілка хіммотологів запрошують до участі у V Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні».

Учасниками конкурсу можуть стати студенти, аспіранти, здобувачі ВНЗ України, а також представники екологічних організацій, науково-дослідних установ у сфері охорони навколишнього середовища та ресурсоенергозбереження (віком до 35 років).

На конкурс можуть бути представлені роботи в номінаціях:
· Оцінка стану довкілля, екологічні бази даних і прогнозування розвитку природно-техногенних процесів.
· Дистанційне зондування Землі та геоінформаційні технології.
· Поводження з відходами, полігони твердих побутових відходів. Рециклінг і утилізація літаків і спецавтотранспорту.
· Водопостачання, водовідведення, технології очищення забруднених вод.
· Екологічно чисті технології та збалансований розвиток суспільства. Оцінка екологічних ризиків та екоуправління.
· Відновлювані джерела енергії, енергоефективність енерготехнології.
· Хіммотологія, екологічна хімія, альтернативні та перспективні моторні палива.
· Екологічна безпека у транспортній галузі та екобезпека урбоекосистем, технології захисту навколишнього середовища.

На Конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів, аспірантів та молодих учених (не більше 2 авторів) з чітко виражених прикладних проблем у межах вище зазначених номінацій, що є пошуковими за своїм характером.

Конкурсні роботи мають бути подані на адресу організаційного комітету до 25 жовтня 2019. На першому етапі (відбірковому) роботи будуть розглянуті спеціально створеною комісією із науковців Національного авіаційного університету та незалежних експертів зі сфери охорони навколишнього середовища, у термін до 25 листопада 2019 року. За результатами відбіркового етапу автори-переможці будуть запрошені до Національного авіаційного університету для участі у конференції, що відбудеться 5 грудня 2019 року. (другий(основний) етап конкурсу), де зможуть репрезентувати власні доробки та отримати цінні призи та відзнаки.

Детальну інформацію щодо участі у конкурсі студенти, аспіранти та молоді вчені УкрДУЗТ можуть отримати в науково-дослідній частині університету – каб. 1.318, тел 730-19-37, E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.