Наука

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт 2019/2020 н.р. за спеціальністю «Інфраструктура залізничного транспорту» напряму «Рухомий склад залізниць та тяга поїздів, транспортні споруди, залізнична колія»

Останнє оновлення: Четвер, 30 квітня 2020, 18:54

В Українському державному університеті залізничного транспорту пройшов конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Інфраструктура залізничного транспорту» за напрямом «Рухомий склад залізниць та тяга поїздів, транспортні споруди, залізнична колія».

Загалом у конкурсі прийняли участь 24 студенти із 6 закладів вищої освіти України. На розгляд конкурсної комісії були подані 17 робіт.

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти установи (лист Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 31 березня 2020року № 22.1/10-778) підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Інфраструктура залізничного транспорту» у 2019/2020 рр. були підведені за результатами першого етапу ІІ туру.

Рішенням конкурсної комісії перше місце посіла робота під шифром «Накопичувач», подана від Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», друге місце – робота під шифром «Колодка», подана від Українського державного університету залізничного транспорту, третє місце – робота під шифром «EXCP 0201» від Державного університету інфраструктури і технологій.

Детально з результатами конкурсу можна ознайомитисятут

Учасники конкурсу мають право до 15 травня 2020 р включно подати апеляцію до конкурсної комісії у разі вмотивованої незгоди із результатами конкурсу. Апеляції приймаються на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. у вигляді скан-копії листа із персональним підписом автора роботи, в якому вказані причини незгоди.

Після остаточного підведення результатів конкурсу переможці та учасники отримають скан-копії дипломів на електронну адресу, яка була вказана у анкеті при подачі роботи на конкурс.

Конкурсна комісія відмітила достатньо високий рівень всіх робіт, поданих на конкурс, та виразила сподівання, що в наступні роки збільшиться кількість робіт та розшириться спектр актуальних питань, які в них розглядаються.

Керівництво Українського державного університету залізничного транспорту та Організаційний комітет конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Інфраструктура залізничного транспорту» 2019/2020 н.р. вдячні всім авторам робіт та їх науковим керівникам за участь у конкурсі і підготовці якісних і цікавих робіт.