Університет

СТАЖУВАННЯ ВИКЛАДАЧІВ УКРДУЗТ У ТЕХНОЛОГО-ГУМАНІТАРНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ КАЗИМИРА ПУЛАСЬКОГО (РАДОМ, ПОЛЬЩА)

Останнє оновлення: П'ятниця, 16 листопада 2018, 14:21

З метою реалізації концепції Університету щодо інтернаціоналізації вищої освіти з 5 по 9 листопада 2018 року доценти кафедри вагонів Механіко-енергетичного факультету В’ячеслав Бондаренко та Дмитро Скуріхін проходили стажування у Технолого-гуманітарному університеті ім. Казимира Пуласького у м. Радомі (Польша).

Під час стажування викладачі ознайомилися зі структурою університету, його навчальним процесом та лабораторною базою. На підприємстві «Zakłady Automatyki Kombud SA» вивчили технології автоматизації виробничих процесів на підприємствах залізничного транспорту, ознайомилися з конструкційними особливостями пасажирських та вантажних вагонів польських залізниць (з ходовими частинами, електричним та внутрішнім обладнанням).

Під час візиту представники нашого університету презентували англійською мовою наукову та освітню діяльність УкрДУЗТ перед викладачами та студентами факультетів «Transport and Electrical Engineering» та «Mechanical Engineering», обмінялися досвідом та налагодили зв’язки.

У Технолого-гуманітарному університеті ім. Казимира Пуласького співробітники кафедри вагонів УкрДУЗТ також взяли участь в інформаційному семінарі Erasmus+ KA107, організованому для представників партнерських університетів, де ознайомилися з програмами мобільності для викладачів та студентів.