Університет

Конкурс «Міс Університет - 2019»

Останнє оновлення: Понеділок, 22 квітня 2019, 09:38

З давніх-давен наша Україна славиться своїми красунями. Їм завжди були притаманні неповторна врода, розум, працьовитість, ввічливість і відданість. Жіноча краса незмінна, пронесена через століття. Дівчина прекрасна, як прекрасна наша Земля.
Такими рисами наділені і дівчата - студентки, які 18 квітня 2019 року брали участь у конкурсі краси, грації і таланту «Міс Університет – 2019». Успішно виступили 10 учасниць - студенток університету.
Конкурс складався з чотирьох номінацій: дефіле + індивідуальні виходи, інтелектуальний конкурс, творчий конкурс, хореографічний конкурс, де в кожної з номінанток була змога продемонструвати свої таланти.
Протягом конкурсу учасниці показали свої вокальні та хореографічні здібності, порадували глядачів неабиякою грацією та артистизмом. Глядачі активно підтримували учасниць конкурсу і зробили свій вибір, визначивши номінацію «Міс Глядацьких симпатій - 2019», нею стала студентка факультету інформаційно-керуючих систем та технологій Мозоль Катерина.
Титул «Другої віце-міс Університету» отримала студентка механіко- енергетичного факультету Рибалова Валерія.
Титул «Першої віце-міс Університету» завоювала студентка економічного факультету Сергєєва Ольга.
А перемогу в конкурсі за титул «Міс Університет – 2019» одержала студентка навчально-наукового центру гуманітарної освіти Олійник Наталія.
Усі учасниці конкурсу отримали подарунки від спонсорів конкурсу та квіти, а переможниці ще й цінні подарунки від ректора Університету .
Програму конкурсу було підготовлено творчим колективом студентського клубу на чолі з керівником центру естетичного виховання Путівською Ганною Володимирівною, режисером Іриною Нарожною, вокальним колективом під керівництвом Анастасії Токаренко та хореографічним колективом – керівник Оксана Рева, звукорежисерами Микитою Міщенко та Святославом Рябініним.