Університет

День Здоров’я 2019

Останнє оновлення: Вівторок, 28 травня 2019, 09:05

«Спорт – насолода для тіла й душі, до спорту і ти приєднатися спіши»

22 травня 2019 року у 4 навчальному корпусі відбулось традиційне фізкультурно-спортивне свято «День Здоров’я». На святі був присутній ректор університету Сергій Володимирович Панченко, голова профспілкової організації університету, проректора університету, декани факультетів, викладачі, співробітники та студенти.
Теплими словами ректор привітав усіх зі святом Спорту! Підкреслив, що «Спорт це рух, а рух це Життя!». За результатами Спартакіади серед І-х курсів, Спартакіади серед факультетів, Спартакіади серед співробітників університету «Здоров’я» нагородив переможців та призерів. Словами вдячності та дипломами за вагомий внесок у розвиток видів спорту відзначив кращих спортсменів університету.
Студенти та викладачі мали можливість брати участь у змаганнях, демонструвати фізичні якості у змаганнях з кросфіту, перетягування канату, у гирьовій естафеті, у легкоатлетичній естафеті, у підтягуванні на перекладині, велоперегонах, волейболі, футболі, стритболі та ін.
Навіть малі діти співробітників, віком від 5 до 12 років, брали участь у перегонах на самокаті.
Свято пройшло на високому емоційному рівні. Участь брали більш 800 учасників.
Кафедра фізичного виховання та спорту висловлює слова вдячності ректору університету Сергію Володимировичу Панченко, голові ППО УкрДУЗТ Войтову І.М. за підтримку та допомогу у проведення традиційного фізкультурно-спортивного свята «День Здоров’я».

Результати змагань