Університет

Екскурсія студентів груп 16-І-ТСЛ та 17-І-ОПЕД факультету Управління процесами перевезень на логістичні об’єкти Центру транспортного сервісу "Ліски"

Останнє оновлення: Вівторок, 17 вересня 2019, 12:44

14 вересня кафедри «Транспортні системи та логістика» (зав. каф. професор Д.В.Ломотько, ас. Д.В.Арсененко) та «Управління вантажною та комерційною роботою» організували для студентів груп 16-І-ТСЛ навчальної програми «Транспортний сервіс та логістика» та 17-І-ОПЕД навчальної програми «Організація правової та експедиторської діяльності» факультету Управління процесами перевезень традиційну екскурсію підприємствами логістичного профілю.

Було відвідано Харківську філію Центру транспортного сервісу "Ліски", що є українським лідером у сфері організації залізничних та інтермодальних контейнерних перевезень транзитних, місцевих та експортно-імпортних вантажів.
Комплекс включає в себе залізничну станцію "Харків-Ліски", де проводяться всі операції, по прийому і відправлення вантажів. На терміналі станції є контейнерний майданчик з можливістю одноразового зберігання 400 контейнерів (TEU), обладнана спеціальними кранами вантажопідйомністю до 30,5 тон для обробки 20-ти і 40-футових контейнерів.
Екскурсію підприємством проводив випускник УкрДУЗТ, а нині начальник станції «Харків-Ліски» Діхтяренко С.А., який повідав студентам про функціональний потенціал контейнерних перевезень всіма видами транспорту, а також про можливість майбутнього працевлаштування кращих випускників в одній з прогресуючій й найбільш високо затребуваній в Україні та світі галузі логістичного сервісу.
Колектив викладачів кафедр та студенти факультету УПП Українського державного університету залізничного транспорту дуже вдячні керівництву філії та начальнику станції «Харків-Ліски» Діхтяренко Сергію Анатолійовичу за цікаву екскурсію по території підприємства.