Університет

Нова освітня програма кафедри обліку і аудиту «ТОП-менеджмент в обліку та адмініструванні»

Останнє оновлення: Середа, 27 листопада 2019, 13:35

В межах науково-методичної конференції кафедр університету «Дотримання принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу» (27-28 листопада 2019 року) професором кафедри обліку і аудиту Євсєєвою О.О. було презентовано нову освітню програму кафедри обліку і аудиту «ТОП-менеджмент в обліку та адмініструванні», розробниками якої стали професор Євсєєва О.О., професор Єфіменко Т.І., доцент Підопригора І.В. та доцент Пєтухова Т.О.

Ідея впровадження нової ОПП в освітню діяльність кафедри та університету полягає в безмежному бажанні кафедри випускати кваліфікованих працівників обліку.
Також впровадження та включення істотно нових дисциплін професійної спрямованості в освітні програми інших спеціальностей університету забезпечить поглиблення економічної підготовки випускників.
Серед дисциплін, що включено до освітньої програми, наступні: «Організація системи обліково-аналітичного забезпечення», «Основи кібербезпеки в обліку», «Облікова політика підприємства», «Топ-менеджмент податків на макрорівні», «Адміністрування податків», «Обліково-аналітичні процедури оцінки фінансового стану суб'єкта господарювання», «Стратегічний облік та аналіз».

 

Детальніше