Університет

Фестиваль естетичних видів спорту «Різдвяні сузір’я»

Останнє оновлення: Четвер, 12 грудня 2019, 10:27

11.12.2019 року у 4-му навчальному корпусі університету відбулося фізкультурно-спортивне свято – фестиваль естетичних видів спорту «Різдвяні сузір’я». На спортивному майданчику змагалися дев’ять команд. До складу журі, які оцінювали виступи команд, увійшли голова ППО УкрДУЗТ Войтов І.М., проректор з наукової роботи Ватуля Г.Л., декани факультетів Мкртичьян Д.І., Прогонний О.М., заступник директора ННЦГО Пономаренко В.Є., завідувач ЦЕВ Токаренко А.А., члени збірної команди університету зі спортивної аеробіки «Южаночка».
На святі показові виступи виконували спортсмени юнацької спортивної школи художньої гімнастики Харківського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Україна», дитячої школи спортивного танцю «Карамель» спортсмени НЮУ ім. Я. Мудрого, ХНУРЕ і звісно збірна команда зі спортивної аеробіки університету. Вболівальниками були не тільки студенти нашого вишу, але й учні 10-11 класів ЗОШ № 145 м. Харкова.
Яскраві виступи та запальні вболівальники підіймали настрій, дарували посмішки і просто надихали талановитими виступами. Але змагання є змаганнями і тому в них є переможці і призери. І місце посіла команда «Торнадо», ІІ місце посіла команда «Айс герл», ІІІ місце посіла команда «Віва».
Переможці і призери були нагороджені дипломами, медалями та квитками на каток «Шато Ледо». Всі учасники отримали солодкі призи. Цей фестиваль був як пухнастий сніг, яскравий як ялинкові вогники, веселий як новорічні пригоди.
Дякуємо ректору університету Панченко С.В., голові ППО УкрДУЗТ Войтову І.М. за допомогу в організації фестивалю. Також дякуємо всім учасникам і гостям за гарний настрій. Бажаємо всім, щоб цієї новорічно-різдвяної пори примножилися казкові миті у вашому житті.