Університет

Мережева Академія Cisco в УкрДУЗТ

Останнє оновлення: Вівторок, 24 грудня 2019, 10:55

Мережева академія Cisco – це програма професійного і кар’єрного розвитку в сфері ІТ, доступна для закладів освіти і студентів по всьому світу. Від тепер вона стала доступною для студентів Українського державного університету залізничного транспорту на базі кафедри транспортного зв’язку.
Навчання в Академії дозволить випускникам на виході мати не тільки документ про закінчення навчального закладу, а й сертифікат міжнародного зразка. Основні переваги участі в програмі мережевих академій Cisco наступні:
- Програма містить курси різного рівня (від основ ІТ до професійного курсу в сфері мережних технологій).
- Практична спрямованість курсів
- Більше 50% академій викладають в рамках навчального процесу.
- Інструктори (викладачі) проходять спеціальне навчання
- Всі курси ведуть до сертифікаційних іспитів
- У випускників академій пільгові умови здачі сертифікаційних іспитів

Також Cisco проводить щорічні олімпіади, в тому числі для студентів мережевих академій, призери яких нагороджуються цінними призами, поїздками, можливістю безкоштовного навчання для сертифікації вищих ступенів.

Якщо Ви бажаєте стати висококваліфікованим спеціалістом міжнародного рівня та добре заробляти – Мережева Академія Cisco в УкрДУЗТ запрошує до навчання!

Місцезнаходження:
м. Харків, площа Фейєрбаха, 7, перший корпус, 2 поверх,
факультет «Інформаційно-керуючі системи та технології», кафедра «Транспортний зв’язок», аудиторія 1.212.

Контакти:
тел. +38-057-730-10-83
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.