Університет

НЕКРОЛОГ

Останнє оновлення: П'ятниця, 10 липня 2020, 10:36
изображение

9 липня 2020 року на 66 році передчасно пішов із життя колишній голова профспілкового комітету, професор кафедри «Охорона праці та навколишнього середовища» Українського державного університету залізничного транспорту СУДАРСЬКИЙ Володимир Михайлович.

Більше 35 років життя Володимира Михайловича було нерозривно пов’язано з нашим Університетом. Працюючи в Українському державному університеті залізничного транспорту на кафедрі «Охорона праці та навколишнього середовища» спочатку на посаді старшого викладача, доцента, а потім і професора, він віддав багато сил, знань та енергії ділу професійної підготовки висококваліфікованих спеціалістів для залізничного транспорту в галузі цивільної безпеки.

Ерудиція, майстерність педагога-лектора, постійна турбота по вихованню студентської молоді здобули глибоку повагу серед викладачів, студентів та співробітників Університету.

Високі професійні знання, творча цілеспрямованість та принциповість дозволили йому на високому рівні вести не тільки учбовий процес, але й досягнути вагомих результатів на посаді голови профспілкового комітету нашого Університету.

Його оптимізм, невгасима енергія завжди будуть звучати у стінах Університету, даючи нам найкращі приклади самовідданості у праці та життєлюбності. Смерть людини завжди непоправна втрата, але світла пам’ять про Володимира Михайловича назавжди залишиться в серцях його друзів, колег, студентів.

Вічна пам’ять…

Ректорат, профспілковий комітет та колектив
Українського державного університету
залізничного транспорту