Університет

Сушков Валентин Федорович

Останнє оновлення: Понеділок, 20 липня 2020, 06:53
изображение

(1938 - 2020)

Кафедра "Колія та колійне господарство" та Будівельний факультет з глибокою скорботою повідомляють, що 18 липня 2020 р. на 82 році пішов з життя Сушков Валентин Федорович, кандидат технічних наук, доцент, Почесний залізничник, завідувач кафедри "Колія та колійне господарство" у 1993-1998 роках.
Валентин Федорович пройшов яскравий життєвий шлях. Закінчивши Будівельний факультет ХІІТу в 1961 році, працював на Південно-Східній, потім на Південній залізниці, Люботинській дистанції колії. З посади головного інженера дистанції колії перейшов на науково-педагогічну роботу в ХІІТ, де працював науковим співробітником, асистентом, старшим викладачем, доцентом. Наприкінці 1980-х рр. знов був запрошений на Південну залізницю, де протягом близько п'яти років очолював службу колії. Повернувшись в ХІІТ, працював доцентом, завідувачем кафедри "Колія та колійне господарство".
Валентин Федорович був талановитим вченим, яскравим педагогом, чудовою людиною, користувався заслуженою повагою студентів і колег. Пам'ять про Валентина Федоровича Сушкова назавжди залишиться у наших серцях.