Університет

Scholarship в Україні

Останнє оновлення: Вівторок, 11 серпня 2020, 11:11
изображение

Компанія CyberShark запустила щорічний конкурс в рамках соціального проекту «Sholarship в Україні». Метою даного конкурсу є підвищення рівня фінансової грамотності української молоді. Завдяки проекту «Scholarship в Україні», студенти можуть отримати матеріальну виплату за свої академічні успіхи.
Взяти участь у конкурсі може будь-який студент, не зважаючи на фаховий напрямок навчання. Участь у конкурсі безкоштовна!
В межах проекту «Scholarship в Україні» наразі відкрито 5 номінацій. З умовами та темами конкурсу можна ознайомитися на сторінках партнерів проекту:
20 000 грн. - https://renix.com.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
27 000 грн. - https://lukashuk.com.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
17 000 грн. - https://geospektr-7.com.ua/ru/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
14 000 грн. - http://fxadvice.net/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
35 000 грн. - https://sweetcv.com/ua/scholarship-2020 (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
Як проходили попередні конкурси Sсholarship в Україні можна ознайомитись на сайті проекту https://scholarship.in.ua/provedennye-konkursy/