Міжнародне співробітництво

Участь науковців Університету у VII Міжнародному науковому конгресі (Варшава, Польща)

Останнє оновлення: Понеділок, 25 вересня 2017, 12:51

15-17 вересня 2017 р. у м. Варшава (Польща) проходив 7-й міжнародний науковий Конгрес (7th International Congress of Belarusian Studies).

У консорціуму Конгресу, що фінансувався Європейським Союзом, брало участь понад 200 фахівців різних галузей з Великої Британії, Нідерландів, Польщі, України, Литви, Білорусі та інших країн Європи.

Представники кафедри «Транспортні системи та логістики» (проф. Денис Ломотько, проф. Євген Альошинський та ст. викл. Ганна Примаченко) брали участь у діяльності наукової підсекції Конгресу «Логістика і управління ланцюгами поставок в Східній Європі», що проводилася під патронатом Європейської логістичної асоціації (ЄЛА), Українського логістичного альянсу (УЛА) та Організації співробітництва залізниць (ОСЗ).

У ході Конгресу науковці нашого Університету розробили проектні ідеї та зареєстрували їх відповідно до стандартів ЄС; взяли участь у тренінгу, присвяченому реалізації на практиці своїх проектних ідей; зробили презентації та доповіді своїх наукових досліджень в галузі логістики (англійською мовою); обговорювали їх з європейськими експертами на міжнародному науково-практичному семінарі (англійською та польською мовами); провели рекламні заходи щодо потенційного наукового та навчального співробітництва УкрДУЗТ з провідними університетами країн Східної Європи.