Міжнародне співробітництво

Освіта майбутнього. Чого навчатися у світі 4.0 - зустріч-дискусія з В. Вахітовим в Харкові 24 листопада

Останнє оновлення: П'ятниця, 17 листопада 2017, 09:26
Освіта  майбутнього. Чого навчатися у світі 4.0 - зустріч-дискусія з В. Вахітовим в Харкові 24 листопада

Київська школа економіки запрошує вас та ваших студентів на зустріч-дискусію з Володимиром Вахітовим в Харкові про те, якою має бути освіта в часи розумних машин.

Коли ви починали вчитися в школі ви зберігали інформацію на дискетах об'ємом 1,44 МВ, коли ви прийшли в університет, ви носили з собою флешки об'ємом 1-2 ГВ, зараз більшість інформації доступна онлайн на будь-якому пристрої. Об'єм носіїв зростає пропорційно до росту інформації, вона швидко з'являється і швидко застаріває. Так само швидко застарівають ваші знання. То що і як потрібно вивчати, які навички не стануть застарілими та чи може людина змагатися зі штучним інтелектом?

Приходьте 24 листопада на зустріч, будемо дискутувати про:

  • необхідність фундаментальних знань та як "суха" теорія створює інновації;
  • знання в "ширину" та в "глибину": як знайти власну вузьку нішу і стати в ній найкращим фахівцем, але при цьому залишитися людиною широких поглядів;
  • знання, як товар з малим терміном споживання. Як робити регулярний апгрейд?
  • те, чи може людина змагатися з машинами у швидкості обробки інформації або об'ємі знань. Що ж треба вчити і які навички розвивати, щоб бути потрібним на ринку праці?

Про спікера. Володимир Вахітов – професор Київської школи економіки, отримав ступінь PhD з економіки в Університеті Кентуккі. Він є фахівцем з обробки великих даних, викладає курси з економетрики, data scienceб економіки міста. Володимир – один з небагатьох фахівців в Україні з поведінкової економіки, тому він знає, що всі люди поводяться нераціонально, але цю нераціональність можна передбачити.

Після виступів спікера буде проведено презентацію магістерських програм Київської школи економіки та спеціальної програми підтримки "Таланти з регіонів", яка дає можливість студентам з регіональних університетів навчатися безкоштовно та отримувати щомісячну стипендію та безкоштовне проживання.

Дата і час: 24 листопада, 17:00.

Місце проведення: м. Харків, вул. Благовіщенська, 1, Fabrika.space, "Синя зала"

Мова заходу: українська.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: