Міжнародне співробітництво

14-15 ЛИСТОПАДА 2019 РОКУ В УКРАЇНСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ ВІДБУЛАСЯ IІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ ІННОВАЦІЙНІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ПЕРЕВЕЗЕННІ НЕБЕЗПЕЧНИХ ВАНТАЖІВ»

Останнє оновлення: Понеділок, 18 листопада 2019, 13:26

Конференція була присвячена питанням підвищення безпеки під час виконання робіт з небезпечними вантажами, запобігання надзвичайним ситуаціям та захисту населення і довкілля від їх наслідків, впровадження сучасних технологій в роботі з небезпечними вантажами та в підготовці персоналу суб’єктів перевезення небезпечних вантажів.
З привітальним словом до учасників конференції від імені ректора Університету звернувся проректор Каграманян Артур Олександрович.

На пленарному засіданні були заслухані доповіді авторів: Д.С.Тройникова (Регіональна філія «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця»), Д.О.Кульової (Український державний університет залізничного транспорту), Д.В.Ломотька (Український державний університет залізничного транспорту), М.Л.Сороки (Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна).
В подальшому робота продовжилась по секціях.
В цілому, у конференції прийняли участь більше 50 представників від державних організацій та організацій-партнерів Українського державного університету залізничного транспорту, а саме: Міністерства інфраструктури України, АТ «Укрзалізниця», Головного управління Держпраці в Харківській області, Управління патрульної поліції в Харківській області, ДП «ДержавтотрансНДІпроект», Вищої школи управління охороною праці (Польща), Ризького технічного університету (Латвія), Дніпровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна, ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури", Національного університету цивільного захисту України, філії ЦТС «Ліски» АТ «Укрзалізниця», Міжнародної академії безпеки життєдіяльності, та ін.
За результатами роботи конференції опубліковані тези доповідей, з якими можна ознайомитися в бібліотеці Університету.