Міжнародне співробітництво

Міжнародне співробітництво із колегами Білоруського державного університету транспорту у межах науково-практичної конференції «Проблеми безпеки на транспорті»

Останнє оновлення: Вівторок, 03 грудня 2019, 12:52

28 -29 листопада 2019 року в Білоруському державному університеті транспорту проходила IX Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми безпеки на транспорті».
  Відкриваючи конференцію, до учасників з вітальними словами звернулися ректор Білоруського державного університету транспорту Юрій Іванович Кулаженко і начальник Білоруської залізниці Володимир Михайлович Морозов.
Ректор Білоруського державного університету транспорту доктор фізико-математичних наук Юрій Іванович Кулаженко зазначив, що співпраця міжнародного рівня, яке було чітко позначено Міжнародної науково-практичною конференцією - це новий імпульс у розвитку транспортного комплексу, побажав процвітання, подальших успіхів, творчих ідей і руху тільки вперед.
З доповіддю на тему «Підхід до забезпечення рухомого складу, придатні в комерційному щодо для перевезення небезпечної вантажу» на пленарному засіданні виступив Ломотько Денис Вікторович, д.т.н., професор Українського державного університету залізничного транспорту, завідувач кафедри Транспортні системи і логістика.
У пленарному засіданні конференції взяли участь близько 400 осіб: з БелГУТа - 290 осіб, 26 зарубіжних учасників, в тому числі з України - 6 осіб.
Сподіваємось на подальшу співпрацю та плідне міжнародне співробітництво із колегами Білоруського державного університету транспорту.