Міжнародне співробітництво

Відбувся спільний захист магістерських робіт студентами Українського державного університету залізничного транспорту за програмою подвійних дипломів з Познанською Політехнікою

Останнє оновлення: Вівторок, 23 червня 2020, 07:33
изображение
изображение
изображение
изображение

15.06.2020 року відбувся захист магістерських проєктів випускників денної форми здобуття освіти за освітньо-професійними програмами «Організація міжнародних перевезень», «Локомотиви та локомотивне господарство», «Вагони та вагонне господарство» та «Електричний транспорт», які навчалися за програмою Подвійних дипломів в УкрДУЗТ та Познанській Політехніці.

З привітальними словами до учасників захисту виступили Ректор УкрДУЗТ професор Сергій Панченко, Ректор Познанської Політехніки професор Томаш Лодиговські та Проректор з міжнародних питань Познанської Політехніки професор Теофіл Єсьоновські.

На розгляд державної екзаменаційної комісії було представлено чотири роботи «Удосконалення технології технічного обслуговування вагонів на основі методів акустичного контролю і машинного зору» Михайла Дим’янчука, «Удосконалення контейнерних перевезень за рахунок ресурсозбереження» Володимира Качана, «Оцінка ефективності комбінованих перевезень в Україні» Гордія Орешина, «Підвищення енергоефективності тягового електроприводу маневрового тепловозу ЧМЕЗ шляхом застосування накопичувачів енергії» Олега Сафронова.

У цьому році засідання державної екзаменаційної комісії та захисти магістерських робіт відбулися дистанційно з використанням сучасного інструментарію забезпечення он-лайн відеоконференцій. Захист відбувався протягом трьох годин. Наші студенти продемонстрували прекрасні фахові знання і знання польської мови. Екзаменаційна комісія за сумою балів усіх складових навчання і захисту робіт виставила оцінки «відмінно». За результатами захистів дипломних робіт випускникам присвоєно ступінь магістра-інженера та вже незабаром вони отримають дипломи УкрДУЗТ та Познанської Політехніки Республіки Польща.

Щирі привітання дипломантам, науковим керівникам та рецензентам!