Кафедри навчально-наукового центру гуманітарної освіти

Відкриття комп’ютерного класу на кафедрі іноземних мов

Останнє оновлення: Четвер, 21 грудня 2017, 01:04

"19 грудня в Університеті залізничного транспорту відбулося урочисте відкриття комп’ютерного класу на кафедрі іноземних мов. Це вже друга аудиторія на кафедрі, устаткована сучасним обладнанням, що дозволяє вивести навчання студентів на новий рівень.

З 2017 року стартувала нова сторінка історії університету – відкрито нову спеціальність «Германські мови та літератури (переклад включно)». Усі спеціалізовані предмети вимагають використання техніки. Ще одним нововведенням для студентів було заміна друкованих підручників на заняттях на електронний формат. Відтепер тренувати проходження тестів, читати тексти, слухати аудіо та переглядати відео стало можливим з натиском однієї «кнопки». Хочу добавити, що це відкрило для викладачів ще один простір, а саме використання Гул класу. Цей сервіс дозволяє спілкуватись із студентами не тільки під час занять, але і у вигідний для студента час. Усі види завдань розміщаються у віртуальній мережі, де можна переглянути прогрес опанування матеріалу та мати доступ до усіх матеріалів, незалежно від місця знаходження. Викладач отримує завдання на перевірку та одразу надсилає рецензовану роботу студентові.

Як вже неодноразово говорилось, що усі новаторські задумки можливі лише за тісної співпраці та підтримки ректорату університету та кафедр. Керівництво завжди підтримує ініціативу кафедр і з свого боку долучається до втілення проектів, виділяючи фінансування на закупку техніки, оновлення аудиторій та створення позитивної навчальної та робочої атмосфери."