Кафедри навчально-наукового центру гуманітарної освіти

Інтерактивна виставка для студентів в науковому «Ландау Центрі»

Батьківська категорія: Іноземні мови Останнє оновлення: Четвер, 13 вересня 2018, 18:49

У багатьох студентів початок навчального року асоціюється з нудними парами і морем домашніх завдань. Чи так це в нашому вузі? Звичайно ж ні!

Нещодавно під час пари німецької мови ми відвідали науковий «Ландау Центр». Зараз тут проходить інтерактивна виставка для студентів.

IMG 0693

У всьому світі Німеччину знають, як країну письменників і філософів, але на цій виставці вона представлена, як країна винахідників. Нам як студентам, що вивчають мову, дуже важливо зануритись німецьке середовище. Тому ми вирішили взяти участь у квесті! Нам запропонували завантажити додаток на смартфон і поділитися на кілька команд. Бажання відповісти на всі запитання і перемогти було у всіх! Також на всіх експонатах можна було знайти QR- коди, за допомогою яких ми переходили по посиланням і отримували корисну інформацію для виконання завдань.

Було настільки круто усвідомлювати, що всього за півроку вивчення ми вже можемо з легкістю виконувати різні завдання на німецькій мові! Ми настільки занурилися в гру, що не помітили, як швидко пролетів час. Приємним сюрпризом були призи після закінчення квесту, які отримали всі учасники.

Завдяки тій атмосфері, яка була на виставці, було відчуття, що ми й справді з'їздили в Німеччину. Навчання перетворюється на суцільне задоволення, коли проходить в ігровій сучасній формі.

 

©Дар'я Токарчук.