Кафедри механіко-енергетичного факультету

Участь професора Геворяна Е.С. у конференції Китайсько-Українського форуму науки і технології (China-Ukraine Forum of Science and Technology)

Останнє оновлення: Середа, 27 листопада 2019, 06:56

6–8 листопада 2019 р. професор кафедри «Якість, стандартизація, сертифікація та технологія виготовлення матеріалів» Едвін Спартакович Геворкян на запрошення уряду міста Ібінь провінції Сичуань відвідав Китай, де взяв участь у заходах «2019 Talent Exchange Conference in the Yangtze River First City & Talent-themed Week», організованих Китайсько-Українським форумом науки і технологій (China-Ukraine Forum of Science and Technology).

Українські вчені у своїх доповідях і презентаціях розповіли про досягнення вітчизняних наукових шкіл. Організатори з КНР ознайомили учасників конференції зі створенням і розвитком у місті Ібінь науково-освітньо-технологічного комплексу загальнонаціонального значення. Делегати конференції також відвідали Палац науки і технологій, кампус Університету міста Ібінь, у т.ч. його Професійний і технічний коледжі та житловий комплекс, старе місто.

За результатами конференції двоє українських вчених, серед яких представник кафедри "Якість, стандартизація, сертифікація та технології виготовлення матеріалів" професор Е. С. Геворкян, отримали запрошення до читання лекцій в університеті м.Ібінь в якості запрошених професорів.

Детальніше...