Кафедри ІКСТ

Зустрічі з майбутніми абітурієнтами та екскурсія факультетом ІКСТ

Останнє оновлення: Понеділок, 10 червня 2019, 10:44

9 жовтня 2019 року факультет інформаційно-керуючих систем та технологій організував екскурсію для студентів Харківського коледжу транспортних технологій. Це традиційний для факультету захід  відмінна можливість отримати найбільш повно інформацію про університет, познайомитися з керівництвом факультету, дізнатися про правила вступу, умови навчання, практику студентів і перспективах влаштування випускників на роботу. Перед майбутніми абітурієнтами виступили викладачі факультету ІКСТ,  які розповіли гостям про основні переваги навчання в університеті, обґрунтували значущість наявного ресурсного потенціалу ВНЗ в забезпеченні якісної підготовки студентів - майбутніх випускників, фахівців, побажали відповідального ставлення до вибору своєї майбутньої професії. Гості мали можливість відвідати кафедри факультету, ознайомитися з технічною базою, а також особисто поставити питання викладачам.

 

1    2   3

 

1   2   3

 Студенти нашого університету − це одна дружна сім'я, яку об'єднують не тільки спільні турботи про майбутню професію, а й приємне спілкування, цікаве проведення вільного часу, можливість показати свої здібності. Гості відвідали музично-розважальну радіостанцію нашого університету «Радіо ВТСУ» та взяли безпосередньо участь в радіопередачі.

1    2    3

 

Студенти коледжу отримали для ознайомлення не тільки буклети, присвячені напрямкам навчання на факультеті, а й, здається, величезний багаж вражень.